Kletsend over mij plannen voor een nieuwe houten vloer kreeg ik enthousiast verhalen over Bebo Parket te horen. Het is er allemaal zo goedkoop en zo goed en dan ook nog zo’n goede service. Het kan niet beter, je moet daar echt gaan kijken, het is de moeite meer dan waart.

Op onderzoek uit naar goedkope laninaat.

Door de facebook pagina van Bebo Parket, waar ik op ging kijken, werd ik zelf ook enthousiast over deze winkel. Het zag er allemaal goed uit, met goede aanbiedingen in de advertenties. Stap 2 was een bezoek aan de winkel. De voorspelde drukte van andere parket en laninaat klanten klopte. De groot keuze in laninaat vloeren en houten vloeren klopte ook. En dat was voor mij belangrijk.

Hulp bij het kiezen van de juiste laninaat of houten vloer.

Eerst ongeveer 10 minuten rond gekeken. Toen was ik aan de beurt. Gelukkig had ik een vriendelijke verkoopster. Iemand, die direct begreep dat ik van laninaat en parketvloeren geen enkel verstand had. Ze vroeg meteen goed door naar mijn idee over de inrichting van de woning. Ook over hoe intensief de nieuwe vloer zou worden gebruikt enz. Ik had gedacht aan een laninaat vloer en ze liet me veel verschillende soorten laninaat vloeren zien. Even snel voor mij omrekenen hoeveel geld ik kwijt zou zijn was geen probleem. Dit viel mij reuze mee. Omdat ik had verteld dat een houten vloer mij favoriet was, liet ze zien dat ook dat voor mij goed mogelijk was. Met mijn bedrag kon ik zelfs nog kiezen uit verschillende soorten houten vloeren. Met een kop koffie en een broodje hamburger voor onze neus, werd alles nog eens op papier gezet. Ook alle materialen, die nodig zijn, werden mee berekend. Hier kwam voor mij een top prijs uit.

Parket vloer en laninaat vloer voor de kamer en de berging.

Mijn collega’s hadden gelijk met hun verhalen. Ook ik ben nu enthousiast. Ik heb nu in de zitkamer een  houten parket vloer. En omdat de prijs me zo mee viel heb ik meteen ook laninaat in de berging laten leggen.

Wie heeft voor mij de goedkoopste vloer.

Mijn financiële  omstandigheden hebben mij er toe gedwongen, goed onderzoek te doen naar, waar de goedkoopste houten vloeren of laninaat vloeren te halen zijn. Heel duidelijk kwam het bedrijf Bebo Parket naar voren als de aller goedkoopste. Op het internet was dat zo, en ook in de advertenties, die ik na gekeken heb, was Bebo Parket duidelijk de goedkoopste.

Met openbaar vervoer naar Bebo Parket.

Gebruik makend van O.V. (ik bezit geen auto) en na nog een prachtige wandeling, kwam ik bij Bebo Parket aan. Heel fijn was, dat er heel gastvrij, een kop thee (of voor wie dat wil een kop koffie of glas fris) werd aangeboden met iets lekkers er bij. Het was goed om even op te warmen en uit te rusten. Vooral op deze koude januari dag.

Met mij budget een mooie licht eiken laninaat vloer.

Ik heb even rond gekeken tussen de voorbeelden en bedacht welke laninaat vloer mij wel iets leek. Er was op dit moment een magazijn uitverkoop bij Bebo Parket. Gelukkig betekend dat bij deze vloeren winkel niet dat er geen hulp bij het uit uitzoeken van een laninaat vloer is. Dit was juist uitstekend. Uitgebreid hebben we de laninaat vloeren bekeken en besproken. Ook werd er meegedacht over hoeveel geld dat ik kon spenderen. Samen zijn we er uit gekomen. Ik kon met mijn budget een mooie licht eiken laninaat vloer kopen. Hier bij was met alles rekening gehouden. Ook met het vervoer van de laninaat vloer naar mijn flat.

Na een jaar nog  steeds blij met mijn laninaat vloer.

 De levering van mijn laninaat kon nog die zelfde week. Heel fijn  want op dat moment lag er nog niets op de vloer, het was allemaal beton. Gelukkig waren 2 vrienden van mij bereid om in mijn woon kamer, gang en keuken de licht eiken laninaatvloer te leggen. Alles zonder drempels in een keer door gelegd. Het staat geweldig, nu nog steeds naar een jaar druk gebruik.