Op zoek naar een houten vloer vraag je zo links en recht eens om je heen naar de ervaring van een ander. Van de buurvrouw, van een collega, van een klusjesman, van alle kanten om ons heen hoor ik de naam Bebo Parket noemen. Altijd in positieve zin. Dat maakt ons zo nieuwsgierig , dat we een reis van 2 uur eraan wagen.

Bebo Parket overtreft al onze verwachtingen.

Zodra je het terrein oprijd zie je het al, druk, druk, druk. Maar bovenal gezellig, super gezellig. Kinderen kunnen buiten op een springkussen spelen. Binnen is ook ruimte genoeg. Super aardige werknemers. We kregen zelfs wat te eten en te drinken aangeboden. Ondertussen kijken we onze ogen uit zoveel houtenvloeren en laninaatvloeren zijn hier te aanwezig.

Laminaatvloeren en parketvloeren, voor ieder wat wil.

Van de grote drukte in de winkel merk je niets meer zodra een verkoopster je aanspreekt. In alle rust en met volle aandacht worden we geholpen. Veel kennis heeft ze over de verschillende voor of nadelen van elk soort parket en laninaat. Hierdoor kunnen we vrij makkelijk kiezen. Voor de kamer nemen we een. En meteen kopen we laninaat voor de rest van ons huis.

Achteraf kunnen we zeggen dat Bebo Parket top is.

Door de uitstekende service in de winkel hebben we besloten de vloeren ook door Bebo Parket te laten leggen. Dit is ons prima bevallen. Ons huis is nu van boven naar beneden voorzien van laninaatvloeren en een eikenparketvloer. Ik  geloof dat ik nog nooit mijn goede ervaringen over een winkel, zo vaak aan familie/vrienden/collega heb verteld.

Ook nu weer Bebo Parket.

Onze goede ervaring met Bebo Parket deed ons opnieuw besluiten naar Vriezenveen te gaan. Natuurlijk hebben we eerst even rondgekeken op internet. De afstand van Vriezenveen naar Terneuzen is behoorlijk. Maar met de geweldige kwaliteit van de houtenvloer, die we 8 jaar geleden in ons vorige huis hadden laten leggen, in gedachten. En de [nog steeds] scherpe prijzen die Bebo Parket hanteert  konden we de lange reis zeker wagen. 

Bebo Parket nog even gul als altijd.

De aankomst was even verassend als altijd. Druk en gezellig. De winkel is in een soort loods/ schuur. Eenmaal binnen zagen we overal waar we keken allerlei soorten vloeren. Laminaat, kurk, hout, in alle soorten en maten. Zelfs het gulle aanbieden van eten en drinken was niet verandert.

In een keer geslaagd voor de hele woning bij Bebo Parket.

De vloer die we de eerste keer kochten zag er na 8 jaar nog steeds prachtig uit. Toch wilden we graag iets anders. Een leuke jonge dame kwam met veel voorbeelden die geschikt waren voor onze nieuwe woning met vloerverwarming. Heel fijn hoe ze bij onze wensen een aantal vloeren wisten te vinden, zodat wij uiteindelijk, de mooiste konden kiezen. Voor de hal, kamer en speelkamer namen we een warme lamelparket. Voor de 2 boven verdiepingen namen we laninaat.

Fijn zaken doen met Bebo Parket.

En weer kunnen we zeggen: “het was fijn zaken doen met Bebo Parket’’. Precies volgens afspraak werd alles afgehandeld. De parketvloer en het laninaat werd netjes afgeleverd in de garage. 2 Weken later werd alles keurig, door 2 parketteurs gelegd. En nu genieten wij elke dag opnieuw van een vloer die even mooi is als praktisch.