Al voor de verbouwing van ons huis wisten we dat we laninaat op de vloer wilden. Natuurlijk hebben we, bij bezoek aan de bouwmarkt, wel eens naar laninaat gekeken, maar steeds wezen vrienden ons op het grote assortiment van Bebo Parket. Toen we diezelfde lovende worden van collega hoorden hebben we niet verder gezocht. We zijn meteen naar Bebo Parket gegaan voor een laninaatvloer.

Bij Bebo Parket vind je een ruim assortiment.

Bij binnenkomst van de grote parket en laninaat winkel zagen we langs alle wanden showborden met parketvloeren en laninaat vloeren opgesteld. Ook het midden van de winkel stond vol met stapels houten planken en laninaat planken. Ook hier stonden overal showborden bij zodat je goed kon bekijken hoe een vloer, als ze eenmaal gelegd is, er uit komt te zien. Naast de advertentie aanbiedingen zagen we ook nog restpartijen die voordelig aan geboden werden.

De laninaat vloer is voor ons de beste keus.

De ruime keus van houten vloeren en laninaat vloeren is natuurlijk geweldig maar voor ons is de manier hoe een klant behandeld wordt minstens zo belangrijk. Dit is bij Bebo Parket perfect. Ondanks de grote drukte was er al snel een verkoper beschikbaar voor ons. Er was alle tijd om de verschillende laninaatvloeren te vergelijken, ook als het om een restpartij ging. Nadat we onze keus gemaakt hadden werd nog precies uit gerekend hoeveel vierkante meter laninaat we nodig hadden.

Wij komen zeker nog eens bij Bebo Parket terug.

Een handige kennis van ons heeft het laninaat gelegd. De hoeveelheid laninaat planken en plinten die door de verkoper voor ons was berekend klopte precies. We hebben een paar planken op reserve  over. Nu ligt er een mooie licht gekleurde laninaatvloer  die gemakkelijk te onderhouden is in elke slaapkamer en op de overloop. Voor de kamer en keuken, waar we een houten vloer willen, komen we zeker terug bij Bebo Parket. Voor de vloer, maar ook voor de lekkere koffie en het broodje hamburger er bij.

Naar de andere kant van het land voor een vloer.

Parketvloeren en laninaatvloeren zijn overal te koop. Volgens mijn broertje zijn ze echter bij Bebo Parket het goedkoopste. Gecombineerd met een uitstekende kwaliteit is dat zeker de moeite van een lange autorit waard. Omdat het volgens zeggen op zaterdag erg druk is bij Bebo Parket, hebben wij een doordeweekse dag uit gezocht.

Vriendelijk ontvangst bij Bebo Parket.

Het was inderdaad relatief rustig, toch was er nog genoeg te doen. Zeer vriendelijk werden we door het winkelpersoneel begroet. Hun advies was om eerst even rond te kijken. Er was genoeg om te zien en te kiezen uit de vele vloeren die er geshowd werden. Ook werden we gewezen op het gratis eten en drinken dat we zelf konden ophalen. Na een lange autorit was dit best fijn.

Goed vloer advies gekregen bij Bebo Parket.

De vloer die we wilden hadden we thuis al uitgezocht. Maar hier, in de grote maar toch sfeervolle hal, was zoveel te zien. De vloeren verkoper die ons hielp had veel verstand van woninginrichting. Hij wist welke vloer bij welke woonstijl paste en voor welk soort gebruik ze geschikt was. Mede op zijn advies hebben we gekozen voor een houten vloer op de begane grond en voor een laninaatvloer op de eerste verdieping. Beide vloeren waren een aanbieding. De laninaat vloer wilden we wel graag direct meenemen. Samen met de magazijnmedewerker werd er voor gezorgd dat de laninaat planken netjes achter in de auto kwamen.

Mooie laninaatvloer en houtenvloer, beide tegen een scherpe prijs.

Trots zijn wij op onze vloeren in huis. Zelf gelegd en tegen een heel scherpe prijs. Het resultaat is dat vrienden die het eerst een te lange rit vonden, nu hebben berekend dat het dat dubbel en dwars waard is. ze gaan er zelf ook een halen.