Jaren geleden hebben we bij de inrichting van ons huis, ook naar aanbieders van houten vloeren gezocht. Toen kwam Bebo als beste naar voren. Al die jaren hebben we veel gemak gehad zowel van het parket als van de laninaat vloer boven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat, ook nu, onze eerste keuze op Bebo parket viel, om te zien of er daar ook nu weer de juiste vloer voor ons was.

Gastvrij onthaal bij Bebo parket

Het gastvrij onthaal bij Bebo parket is nog steeds hetzelfde. Er is koffie of thee en voor de kinderen is er fris. Zelfs een broodje hamburger of ham of kaas word ons aangeboden. Het schijnt ons toe dat er nog meer vloer soorten zijn dan voorheen. Hier moet het dus mogelijk zijn om te slagen.

Een verassend mooie visgraat vloer.

Rustig zijn we de verschillende parket vloeren op de show borden gaan bekijken. Tot onze verassing zagen we een prachtige visgraat vloer. We wisten niet dat die ook bij Bebo parket te koop waren. Een personeel ’s lid die ons aansprak heeft ons verder geholpen. Voor de boven verdieping waren we het al gauw eens, een frisse lichte houten vloer. Ook nog eens voor een  mooie prijs. De prachtige visgraatvloer leek ons wel wat voor de woonkamer, het kantoor, en de hal. De vloerverwarming was gelukkig geen probleem. Ook het in een keer leggen in alle vertrekken, zonder drempels, bleek mogelijk. De bestelling kon geplaatst worden.

Weer Bebo parket de beste keuze.

Nu we al weer even in onze nieuwe woning wonen kunnen we met recht zeggen:” weer was Bebo parket de beste keuze”. In het hele huis zijn de houten vloeren door 2 leggers van Bebo Parket vlug en netjes gelegd. De visgraatvloer in de woonkamer, in het kantoor en  de hal is gewoon een plaatje. We krijgen dan ook veel complimenten over onze keuze van deze vloer.

Vloeren kijken door het hele land.

Voor het hele huis houten vloeren of laninaat kopen is geen kleinigheid. Wij hebben meteen van elk winkel bezoek een leuk uitstapje gemaakt. Door het hele land zijn wij nu bij negen vloeren winkels geweest om tot een goede keus te komen. Bij Bebo Parket zijn wij als laatste beland. Deze winkel is voor ons op alle fronten ver uit de beste.

Vloeren kopen is een feestje.

Bij Bebo Parket is het winkelen op zichzelf al een feest. Wij keken onze ogen uit. Een groot gezellig druk parkeerterrein. Dan de ruimte voor de grote verkoopschuur. Kinderen renden vrolijk rond of sprongen op spring kussens. Overal opgewekte mensen. En eigenlijk iedereen die de winkel uit kwam  was bezig met parketvloer of laninaat dat ingeladen moest worden of had een bestelbon in de hand. Dat belooft wat.

Vloeren in alle kleuren en soorten.

Bij binnenkomst valt direct de gezellige, gemoedelijke sfeer op. Hier voel je je thuis. En laat dat nou net de sfeer zijn die wij in ons huis willen oproepen bij bezoekers. Verbaast waren we over de enorme keuze aan vloeren bij Bebo Parket. Al snel werden we door een vakkundig personeel ’s lid geholpen. Hij wist voor ons al gauw en aantal vloeren te selecteren, uit het grote aanbod, die aan onze wensen voldeed. Zo werd het kiezen een beetje overzichtelijker. Duidelijk en zakelijk werd alles overlegt en op papier gezet. Dit krijg je via de mail. Tot slot is er voor ons koffie, thee, blikjes fris, broodje hamburger, broodje kaas, broodje ham enz. voor elk wat wil.

Beide vloeren door Bebo Parket laten leggen.

We hebben voor parketvloer [weissgrund] gekozen op de hele begaande grond. Op de eerste verdieping en op de tweede verdieping ligt nu laninaat. Een paar dagen voor de afgesproken datum, belde Bebo Parket nog even om door te spreken. Het leggen zelf is door de beide leggers snel en vakkundig uitgevoerd. Wij zijn zeer blij met de klantvriendelijkheid en vakkundigheid waarmee we zijn geholpen in de winkel. Maar bovenal met onze mooie en kwalitatief goede vloeren.