Het samen besluiten dat we in ons huis alle vloeren zouden vervangen door een duurzame vloer was niet zo moeilijk. Veel lastiger is de vraag welke vloer, waarvandaan, tegen welke prijs? Bij rondvragen onder familie en vrienden, en ook rondkijken op internet, komen we steeds Bebo Parket tegen. De goede aanbevelingen en aantrekkelijke prijzen spraken ons erg aan. Dus op onderzoek uit.

Bebo Parket is een winkel met oog voor de klant.

Zelden zijn we zo gastvrij in een winkel ontvangen als bij Bebo Parket. De hartelijkheid, de ruimte, en fijne sfeer zorgen hiervoor. Op deze frisse dag stond er heerlijke soep klaar voor elke klant die trek had. Ook was er koffie, thee, of fris en een broodje. Een goed begin van de van de zoektocht naar een houtenvloer.

Bebo Parket heeft duidelijk veel expertise in huis.

Doordat we op veel plaatsen al rondt gekeken hadden konden we redelijk doelgericht zoeken. De grote showborden van elk soort parket waren erg handig. Toch is het dan nog moeilijk om je in te beelden hoe het in de woning zal staan. Al vrij snel werden we aangesproken door een van de vele verkopers/sters. Duidelijk iemand met veel verstand van zaken. Eerst werd goed doorgevraagd wat onze wensen waren en welk soort inrichting we voor ogen hadden. Op deze manier werd de enorme keus aan houten vloeren en aan laninaat terug gebracht tot een overzichtelijk aantal. Waaruit het nog moeilijk te kiezen was.

Een eiken lamel parket dat wordt het!

Toen we onze keus gemaakt hadden werd alles heel efficiënt afgehandeld. De benodigde vierkante meters werden berekent en de bijbehorende materialen (plinten enz.) uitgezocht. Alles werd op een bestelbon genoteerd, met de planning werd er overlegd wanneer er geleverd kon worden. Zelfs op welke dag de leggers zouden komen werd meteen vastgezet. Van al deze afspraken kregen we een overzichtelijk mail toegestuurd. Een dag voor de leggers kwamen werden we door hun gebeld, om zich voor te stellen en te vragen of de levering in orde was.

Nu ligt er in ons hele huis een prachtige eiken lamel parket vloer. Precies zoals wij in gedachten hadden.

Met eigen ogen kijken hoe het er bij Bebo Parket uit ziet.

Als je uit Vroomshoop komt heb je uiteraard van Bebo Parket gehoord. En wat we hoorden waren goede verhalen. Dus wij dachten,” stap in de auto en ga er naartoe”. Dan kunnen we met eigen ogen zien wat er van die verhalen waar is, want wie weet scoren wij ook een parket vloer voor weinig geld.

In elk geval  een spontaan ontvangst.

Bij aankomst op het Bebo Parket terrein werden we al enthousiast opgewacht door de parkeer wachter. Eenmaal uit de auto en in de zaak werden we direct spontaan ontvangen door het winkelpersoneel. Maar gelukkig was er ook nog tijd om eerst zelf rondt te kijken naar de ruime keus van parket vloeren en laninaat vloeren.

We zien een ruime keus van parket vloeren en laninaat vloeren.

Na een tijdje rondt gesnuffeld te hebben, kwam de verkoopster terug en heeft ons geholpen bij het uitzoeken van de parket vloer. De verkoopster had ruim de tijd voor ons. En meerdere mogelijkheden van houten vloeren werden doorgenomen en bekeken. Nadat de keuze van een massieve houtenvloer  was gemaakt, nam de verkoopster de berekening door van de prijs. Er werd rekening gehouden met de mogelijkheid om het zelf te leggen of het te laten leggen. Onze keus is toch geworden om het door Bebo Parket te laten doen. Daar kan ik maar een ding over zeggen “snel en goed gelegd”!

Genieten van onze gemaakte keus.

Als ik nu in mijn huis kamer zit te genieten van de prachtige massieve houten vloer ben ik blij dat ik voor  Bebo Parket heb gekozen. De prijs, de levering, en het leggen van de vloer heeft ons dit laten beslissen. Daarnaast wordt je geweldig behandelt als klant. Zowel in de winkel als thuis bij het leggen van de vloer. Wij zijn zeer tevreden.