Als klant kan ik kort maar krachtig over Bebo Parket zijn. Woonachtig in Haarle had ik al verscheidende verhalen over Bebo Parket gehoord. Vooral de verhalen over de prijs-kwaliteit verhouding deed ons nieuwsgierig zijn. Daarom zijn wij als gezinnetje op een zaterdag richting Vriezenveen gereden. Om te kijken of Bebo Parket ook iets voor ons in de aanbieding had.

Keuze stress.

Het ontvangst tijdens het uitzoeken van de vloer was goed, en hartelijk.  Het was super druk en we moesten even wachten voor we konden worden geholpen. Hierdoor hadden we de tijd om eerst zelf rond te kijken en een indruk op te doen van de parket vloer die we aan het zoeken waren. Er stonden zoveel mogelijkheden op een rij dat we op moesten passen om geen keuze stress te krijgen.

De uiteindelijke keus.

Gelukkig hielp een verkoopsters ons met deze keuze stress. Door goed te kijken wat ons budget is, welke wensen we hadden, en wat in ons huis past konden we gericht verder kijken. Terwijl ons zoontje in de speelhoek aan het spelen was, hadden wij ruim de tijd om met z’n tweetjes de uiteindelijke keus te bepalen. Een lamel parket vloer. Tijdens het nadenken en overwegen over de uiteindelijke keus kregen we heerlijke broodjes aangeboden, waar we dankbaar gebruik van hebben genomen. Want een parketvloer of laninaatvloer uitkiezen maakt hongerig…

Het resultaat.

Wat zijn wij blij voor onze keus om naar Bebo Parket te gaan. In ons huis ligt nu een prachtige lamel parket vloer. De klantvriendelijkheid van de medewerkers geeft dat je je direct thuis voelt en op je gemak een vloer uit kunt zoeken. Hoe druk het ook is, de verkoper neemt volledig tijd voor je en kijkt naar het complete plaatje. Wij hebben ervoor gekozen om de vloer zelf te gaan leggen, dit omdat dit voor ons financieel aantrekkelijker was. Wij hebben een kennis die voor ons de vloer heeft gelegd. Met de praktische tips die we van de verkoopster mee kregen en alle benodigde spullen die we nodig waren om de vloer te leggen is dit helemaal goed gekomen.

Weekeindje Vriezenveen.

Via een kennis kwamen wij bij Bebo Parket toen we aan het zoeken waren naar een goede parket vloer. Wij komen zelf uit Egmond aan den Hoef en aangezien Vriezenveen best een eindje rijden is dachten wij we maken er een weekeindje weg van.

De winkel.

Wat een geweldige ervaring was het om bij Bebo Parket een vloer uit te mogen zoeken. Van parkeerwacht tot catering welke medewerker wij ook spraken iedereen was even vriendelijk en behulpzaam. En wat ons het meest verbaasde was de hoeveelheid eten en drinken voor de klanten. Wij hadden dit natuurlijk al wel gehoord en gelezen. Maar om zelf mee te maken dat je tijdens het uitzoeken van je vloer, gratis eten en drinken wordt aangeboden is toch wel echt een ervaring op zichzelf.

Van Egmond aan de Hoef naar  eiken lamelparket.

De keus tussen welke parket vloer of laninaatvloer was dankszij de profesionele verkoper snel gemaakt. Van te voren wisten wij al in welke kleuren categorie we moesten zoeken. Aangezien wij vloerverwarming in huis hebben was Eiken lamelparket de beste keus en ook nog eens in onze kleur weissgrund!! Het uitzoeken ging vlot, en de totale prijs bereking ging ook vlot. Er werdt rekening gehouden met de benodigde materialen, en wie de vloer ging leggen wijzelf, of de leggers van Bebo Parket.

Tevreden gekocht, tevreden gelegd, tevreden klant.

Afgezien van het feit dat we een heerlijk weekeindje weg (B&B in dedemsvaart) hebben gehad in het mooie overijssel. Zijn wij zeer tevreden over de manier waarop wij zijn behandelt. Als allereerst de vele keus, en de klantvriendelijkheid, en natuurlijk het heerlijke eten. Maar daarnaast ook de manier waarop alles rondom de levering en het leggen van de vloer is geregeld. Kortom wij zijn nu een van de vele tevreden en gelukkige klanten van Bebo Parket, die volop aan het genieten zijn van onze nieuwe vloer.