In ons gesprek met de vertrekkende bewoner van ons huis hoorden we dat ze bij Bebo Parket een houten vloer hadden besteld. Dit verhaal werkte aanstekend en ook wij hebben de tocht naar Bebo Parket gemaakt. We kwamen terecht bij  een grote verkoophal in een mooie boeren omgeving met ruime parkeer gelegenheid.

Een gezellige drukte bij Bebo Parket.

De aankomst was verassend. Het was er een drukte van belang. Heel gezellig met allemaal gemoedelijke mensen en overal parketvloeren en laninaatvloeren. Een mevrouw die voor de catering zorgde bood al snel een broodje hamburger en een kopje koffie en thee aan. Heel welkom na 1,5 uur rijden.

Meteen voor het hele huis vloeren besteld.

Eerst hebben we een rondje langs alle vloeren gemaakt. Zo konden we ons een beetje oriënteren. Van alle vloeren waren voorbeelden en losse planken aanwezig. Hierdoor konden we goed bekijken bij elk soort licht hoe de vloer eruit kwam te zien. Een aardige jongeman hielp bij het kiezen. Hij nam alle tijd voor ons. In de eerste instantie hadden wij aan een massief houten vloer gedacht. Maar de jongeman wist ons ervan te overtuigen dat een lamel parket een betere optie was. Na een paar hamburgers de knoop meteen door gehakt. 160 m2 lamel parket besteld voor ons nieuwe huis.

Bebo Parket goed en goedkoop.

De hele vloer met alles erop en eraan, gelegd en wel, was een behoorlijk bedrag (hoewel stukken goedkoper dan in het Gooi). Nu naar ruim één jaar is dat vergeten terwijl wij nog steeds genieten van een mooie en heel prettige vloer.

Zelfs in de sportschool kennen ze Bebo Parket.

De zoektocht naar een vloer die past bij het karakter van ons huis, was nog niet zo eenvoudig. We hebben een jaren 30 woning met mooie kamer en suite. Na een aardige zoektocht in de buurt werden we door kennissen in de sportschool erop gewezen dat bij Bebo Parket in Vriezenveen hele mooie en betaalbare echte vloeren te vinden zijn.

Van Hilversum naar Vriezenveen.

Naar 2 uur rijden was het “bestemming bereikt”. Al waren we vroeg van huis vertrokken, we waren duidelijk niet de enige. Er werd goed ingespeeld op deze enorme drukte door het aanwezige personeel. Voor kinderen was er een speelobject en er hing een lekkere geur van eten dat de klanten werd aangeboden. Dit verwacht je niet als je om een laninaat vloer of parket vloer komt.

Welke vloer past bij ons jaren 30 huis.

Doordat er voldoende personeel rondt liep, werden wij al vrij snel aangesproken door een jonge dame. Heel vakkundig stelde ze ons de juiste vragen over onze wensen en over de uitstraling die we ons huis wilden mee geven. Aan de hand van onze antwoorden werden er verschillende vloer planken bij gehaald. De keuze in verschillende kleuren, soorten en afwerkingen was enorm. Toch waren we het vrij snel eens over onze keuze. Aan tafel werd aan de hand van onze wensen een offerte opgesteld. En de koop beklonken. Hierna hebben we nog wat gegeten en gedronken, en kregen zelfs als bedankje nog een bloemetje mee.

Trotse bezitters van een mooie Bebo vloer.

Nu de vloer gelegd is, wat overigens secuur en vakkundig is gebeurt. Zijn wij ontzettend blij met onze keuze om ondanks de reistijd naar Vriezenveen te gaan. Om uiteindelijk bij Bebo Parket de vloer voor ons huis te vinden. De afwerking van de vloer is helemaal geweldig. Namelijk een dubbel geborstelde white wash look met gevulde noesten staat helemaal tof in ons huis.